Добро друштво :)

Ћао, шта те занима?

Политика приватности

АУТОР ЧУВА ПРИВАТНОСТ СВИХ ПОСЕТИЛАЦА ОВОГ ИНТЕРНЕТ САЈТА (У ДАЉЕМ ТЕКСТУ: ИНТЕРНЕТ САЈТ) И ШТИТИ ЛИЧНЕ ПОДАТКЕ ПОСЕТИЛАЦА ИНТЕРНЕТ САЈТА. МОЛИМО ВАС ДА ПАЖЉИВО ПРОЧИТАТЕ ПОЛИТИКУ ПРИВАТНОСТИ КОЈА СЛЕДИ КАКО БИСТЕ РАЗУМЕЛИ КАКО КОРИСТИМО И ШТИТИМО ИНФОРМАЦИЈЕ КОЈЕ НАМ ПРУЖАТЕ.

Ажурирано: 12. априла 2021.

ИНФОРМАЦИЈЕ КОЈЕ ДОБИЈАМО ОД ВАС

У начелу можете посетити овај интернет сајт без откривања било какве информације о себи. Наш сервер региструје имена домена, а не е-пошта адресе посетилаца интернет сајта. На појединим деловима овог интернет сајта тражимо личне информације о Вама како бисмо вам омогућили остваривање одређених права, као што је пружање извесних информација које затражите. Ово чинимо путем употребе онлине формулара и сваки пут када нам пошаљете своје детаље е-поштом. Информације које добијемо од Вас могу укључивати Ваше име и презиме, адресу, бројеве телефона, факса или е-пошту. Од вас никада нећемо тражити додатне информације које нису неопходне да бисте добили услугу коју сте затражили.

УПОТРЕБА САКУПЉЕНИХ ИНФОРМАЦИЈА

Информације о именима домена до којих дођемо не користимо како бисмо Вас лично идентификовали, већ да би на основу тих и других информација измерили број посета интернет сајту, просечно време проведено на интернет сајту, прегледане странице итд. Ове информације ћемо користити искључиво да бисмо измерили фреквенцију посећивања нашег интернет сајта и унапредили његов садржај. У случају када од Вас затражимо друге личне информације, као што су Ваше име и е-пошта, тражићемо Ваш пристанак (нпр. употребом онлине формулара или путем е-маила), обавестити Вас о процесу прикупљања информација и о томе како ћемо их употребити. Информације које нам Ви дате или до којих дођемо путем овог интернет сајта, користићемо искључиво за одговарање на Ваша питања и/или за пружање и побољшање наших услуга. У случају да се предомислите и не желите да Вас контактирамо у будућности, молимо Вас да нас о томе обавестите.

ОТКРИВАЊЕ ИНФОРМАЦИЈА

Информације које нам дате чувају се на нашем серверу, а могу им приступити наши сарадници, државни органи, наши правни следбеници и лица која ангажујемо да обрађују податке у наше име у сврхе наведене у овој политици или друге сврхе за које сте Ви дали одобрење. Такође, можемо пренети информације о употреби нашег интернет сајта трећим лицима али то неће укључивати информације на основу којих Ви можете бити идентификовани. Осим ако то закон не налаже, нећемо ни на који начин учинити доступним нити дистрибуирати информације о Вама које нам пружите, без вашег претходног одобрења.

МАЛОЛЕТНИ КОРИСНИЦИ

Уколико сте малолетни, неопходно је да добијете дозволу својих родитеља или старатеља пре него што нам дате информације о себи. Малолетним корисницима који немају овакво одобрење није дозвољено да нам дају личне информације.

ДРУГИ ИНТЕРНЕТ САЈТОВИ

Наш интернет сајт може садржати линкове за друге интернет сајтове који нису под нашом контролом и који не подлежу овој Политици приватности. Уколико приступите другим интернет сајтовима користећи дате линкове, оператери ових интернет сајтова могу тражити информације од вас које ће користити у складу са својим политикама заштите приватности, које се могу разликовати од наше.

УПОТРЕБА КОЛАЧИЋА (COOKIES)

Као и већина сајтова на интернету, наши сајтови користе тзв. “колачиће” (Cookies). Колачићи су мали текстуални фајлови које Ваш Интернет прегледач (browser) чува на Вашем рачунару и који помажу да се идентификујете на веб сајтовима приликом каснијих посета. ”Колачићи” су јединствено додељени Вама и може их читати само веб сервер у домену који је издао тај ”колачић”. Коришћење ”колачића” је стандардна пракса на Интернету и већина прегледача је подешена тако да аутоматски прихвата све ”колачиће”. Међутим, Ви увек можете одлучити да желите да престанете да их користите. Можете их једноставно ручно обрисати, или свој прегледач посебно подесити за рад са ”колачићима”. За ове процедуре погледајте документацију, или Help/Помоћ секцију Вашег прегледача. На нашем сајту користимо ”колачиће” искључиво како бисмо Вам омогућили бољи квалитет интеракције са нашим сајтовима, за потребе статистичке анализе посећености и оптимизацију нашег оглашавања на интернету преко сервиса Google Analytics i Google Ads. Датаље о овим сервисима, као и Вашим подешавањима погледајте на овом линку.

Marija Vuković
Крупан план

МАРИЈА ВУКОВИЋ – ЉУДИ СУ НАЈВАЖНИЈИ

На питање – Ко је Марија Вуковић?, каже да је никада нико то није питао. У тренутку сабира мисли и одговара, да је она једна енергична, врло емотивна особа, која највише од свега воли људе и све што је у вези са њима. Одабрала је пут глуме.

Лазар Лазаревић
Крупан план

ЛАЗАР ЛАЗАРЕВИЋ – О ЧЕМУ МИ ПРИЧАМО?!

Лазар Лазаревић је дубоко везан за Бранковину, у којој је одрастао. Вероватно је већ тада успоставио тајну везу са природом и њеним наукама. Најбољи ђак Ваљевске гимназије и учесник Међународне Мендељејеве хемијске олимпијаде у Шенжену. Један сасвим једноставан младић, наочит, финих манира, који мисли својом главом.

Лијана Крунић у ОШ „Нада Пурић”
Тотал

ЛИЈАНА КРУНИЋ – ХРИСТОС НАС ЈЕ ПОЗВАО ДА СЛУЖИМО ЈЕДНИ ДРУГИМА

Лијана Крунић православље доживљава као дар који јој је дат. Увидевши колико је живи Бог у сваком тренутку био ту за њу, определила се за студије теологије, како би и на тај начин могла да Му служи у потпуности. Више од деценије, посвећена је раду са децом кроз часове верске наставе, у основној школи.