Добро друштво :)

Ћао, шта те занима?

Impressum

Назив јавног гласила: Портал КАДАР 24
АПР регистарски број: IN001094
Оснивач: ПАРАДОКС група
Матични број оснивача: 17584502
Статус јавног гласила: Регистрован
Година оснивања: 2021.
Адреса редакције: Насеље Миливоја Бјелице 9. Ваљево
Kонтакт: info@kadar24.net
Kонтакт телефон 1: 060/72-72-369
Kонтакт телефон 2: 014/500-507

Главни и одговорни уредник Јована Летић Мирковић

Kadar 24 ekipa
Аутори

Матеја Мутаповић, Катарина Радмиловић, Ива Лазаревић и Немања Мирковић

Фото и видео

NecaPress

WEB продукција

WebMedia™

Портал КАДАР 24 примењује одредбе Закона о јавном информисању Републике Србије и Кодекса новинара Србије.

Logo@2x

Основни мотив постојања Портала Кадар 24 је подстицај и охрабривање младих да слободно и без цензуре изразе своје мисли, емоције и доживљаје догађаја, стваралаштва и прилика у друштву коме припадамо. Развој критичког мишљења и слободног духа је од кључног значаја за развој како појединца, тако и целокупне друштвене заједнице. Свесни свих моралних и економских неприлика које нас сналазе већ деценијама, ова веб оаза је још један вид наше борбе за добро. С друге стране, желимо да на све доступне начине промовишемо таленат и рад најразличитијих младих људи, који то у потпуности завређују.

Негујемо поштење, честитост, искреност, пожртвованост, солидарност, ваљаност, ангажованост и изнад свега љубав према Човеку и ономе што радимо. Једном речју, нормалност.

Имамо добру намеру, да Портал Кадар 24 у блиској будућности постане сигурно уточиште које ће сабирати младост, радозналост, умеће, размену различитих мишљења и ставова на бројне теме и питања која нас се тичу.

Брига о високом квалитету самог садржаја, суштински и формално, нам један од приоритета. Општа места, као и свеприсутни дискурс омаловажавања, вређања и стављања у негативни контекст било кога и било чега су апсолутно недопустиви. Афирмативан тон, критичко сагледавање појава, стваралаштва или пак проблема, уз рационалан, аргументован приступ са личним ставом аутора су оно што практикујемо.

Отворени смо за сваки вид добронамерне сарадње, како са појединцима, тако и са релевантним установама и институцијама које ни једног тренутка не крше моралне и законске норме Републике Србије.

Портал Кадар 24 је једно од места које никада неће дозволити нарушавање система вредности на којем смо, углавном одгајани. Упркос свим постојећим околностима, верујемо у тријумф добра и лепоте. Младост то свакако јесте.

ВАЉЕВСКИ ФИЛМСКИ СУСРЕТИ „ОВДЕ И САДА“
Тотал

ВАЉЕВСКИ ФИЛМСКИ СУСРЕТИ „ОВДЕ И САДА“

Ваљевски филмски сусрети су и овог децембра заказали дружење. Осму годину за редом, сусрешће се филмски уметници, педагози, млади аутори и исконски љубитељи седме уметности.

Zastava Srbije
Ракурс

УПС! УМЕТНОСТ, ПОЛИТИКА, СПОРТ…

УПС! Нова епизода ПОДКАСТ[24] на Кадар 24 Јутјуб каналу. Већ знате, премијерно сваког понедељка у 11:30 сати. Пратите нас и кликните на звонце. Следе узбудљиве приче.