Добро друштво :)

Ћао, шта те занима?

Услови коришћења

ХВАЛА ШТО СТЕ ПОСЕТИЛИ НАШ ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ КАДАР[24]. ВАШ ПРИСТУП, КАО И КОРИШЋЕЊЕ ОВОГ НАШЕГ ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛА (У ДАЉЕМ ТЕКСТУ: ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ) ПОДЛЕЖЕ ОВИМ УСЛОВИМА КОРИШЋЕЊА И ВАЖЕЋИМ ЗАКОНСКИМ ПРОПИСИМА КОЈИ УРЕЂУЈУ ОВУ ОБЛАСТ. ПРИСТУПОМ И КОРИШЋЕЊЕМ ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛА, ПРИХВАТАТЕ БЕЗ ОГРАНИЧЕЊА, ОВЕ УСЛОВЕ КОРИШЋЕЊА. УКОЛИКО НЕ ПРИХВАТАТЕ ОВЕ УСЛОВЕ КОРИШЋЕЊА БЕЗ ОГРАНИЧЕЊА, МОЛИМО ВАС ДА НАПУСТИТЕ ОВАЈ ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ.

Ажурирано: 12. априла 2021.

ВЛАСНИШТВО САДРЖАЈА

Интернет сајт и сви текстови, логотипи, графика, слике, аудио и видео материјал и остали материјал на овом интернет порталу (у даљем тексту: Садржај), јесу ауторско право, или власништво Портала КАДАР[24] и ПАРАДОКС групе, или су на интернет портал постављени уз дозволу власника, или овлашћеног носиоца права. Коришћење Садржаја, осим на начин описан у овим условима коришћења, без писане дозволе власника Садржаја је строго забрањено. Аутор ће заштити своја ауторска права, своја права интелектуалне својине и остала сродна права, као и друга права, у највећој мери дозвољеној законом, укључујући и кривично гоњење.

ВАША УПОТРЕБА ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛА

Садржај интернет портала може садржати нетачне податке, или штампарске грешке. Промене на интернет порталу се могу направити периодично у било ком тренутку и без обавештења. Међутим, Портал КАДАР[24] и ПАРАДОКС група се не обавезује да редовно ажурирају информације садржане на овом интернет сајту. Такође, Портал КАДАР[24] и ПАРАДОКС група не гарантују да ће интернет портал функционисати без прекида или грешака, да ће недостаци бити благовремено исправљани, или да је интернет портал компатибилан са вашим хардвером, или софтвером.

ИЗУЗЕЋЕ ОД ОДГОВОРНОСТИ

Интернет портал користите на сопствени ризик. Портал КАДАР[24] и ПАРАДОКС група нису одговорни за материјалну, или нематеријалну штету – директну, или индиректну која настане из коришћења, или је у некој вези са коришћењем интернет портал, или његовог Садржаја.

ЛИНКОВИ СА ИНТЕРНЕТ САЈТОВИМА ТРЕЋИХ ЛИЦА

Интернет портал може садржати линкове других интернет сајтова чији власници, или корисници нису Портал КАДАР[24] и ПАРАДОКС група. Такви линкови су обезбеђени искључиво да би Вама пружили што више информација. Портал КАДАР[24] и ПАРАДОКС група не контролишу и нису одговорни за рад, садржај, политику приватности, или безбедност ових сајтова. Портал КАДАР[24] и ПАРАДОКС група не контролишу садржај, или производе, или услуге доступне на овим интернет сајтовима. Ако успоставите везу са таквим интернет сајтовима преко линка на нашем интернет порталу, то чините на сопствени ризик и без сагласности Портала КАДАР[24] и ПАРАДОКС групе.

САДРЖАЈ ДОСТУПАН НА ОВОМ ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛУ

Права интелектуалне својине и остала права на било који Садржај који је доступан за преузимање са интернет портала (у даљем тексту Садржај), припадају Порталу КАДАР[24] и ПАРАДОКС групи, осим ако другачије није изричито одређено. Ваша употреба Садржаја подлеже условима Закона о заштити ауторских права Републике Србије. Немојте преузимати нити користити Садржај ако се не слажете са овим одредбама. Када преузимате, или користите Садржај са интернет портала, то чините на сопствени ризик.

ИЗМЕНА УСЛОВА КОРИШЋЕЊА

Портал КАДАР[24] и ПАРАДОКС група могу у сваком тренутку изменити ове услове коришћења тако што ће ажурирати овај текст. Ви ћете аутоматски бити обавезани новим условима коришћења садржаним у изменама, те би из тог разлога требало да периодично посетите ову страницу ради упознавања са тренутно важећим условима коришћења.

ВАЉЕВСКИ ФИЛМСКИ СУСРЕТИ „ОВДЕ И САДА“
Тотал

ВАЉЕВСКИ ФИЛМСКИ СУСРЕТИ „ОВДЕ И САДА“

Ваљевски филмски сусрети су и овог децембра заказали дружење. Осму годину за редом, сусрешће се филмски уметници, педагози, млади аутори и исконски љубитељи седме уметности.

Zastava Srbije
Ракурс

УПС! УМЕТНОСТ, ПОЛИТИКА, СПОРТ…

УПС! Нова епизода ПОДКАСТ[24] на Кадар 24 Јутјуб каналу. Већ знате, премијерно сваког понедељка у 11:30 сати. Пратите нас и кликните на звонце. Следе узбудљиве приче.