Добро друштво :)

Ћао, шта те занима?

Детаљ

У ЈЕДНОМ КАДРУ – МИНИ ВЕБ СЕРИЈАЛ

У једном кадру на нашем Јутјуб каналу, можете да погледате мини веб епизоде истоименог серијала.

Знамо да је бинџовање у моди, али ми вам нудимо мање дозе забаве. Свакако, пожељно је видети ову минијатуру неколико пута током недеље, или дана.

Уместо вишесатног гледања епизода неке ваше омиљене серије (бинџовања), нудимо вам кадровање. Гледање занимљивог садржаја ”по мање, а почешће”. Тако ћете имати прилику да више времена посветите својој породици и пријатељима, одете у шетњу, или баскет… Сем тога, нећемо вас условљавати било каквим претплатама како бисте видели све епизоде. Подсећам, код нас је и ПДВ осмишљен на креативан начин.

– ШТА СЕ, НЕМАЊА, РАДИ У ТОЈ ЗАВРЗЛАМИ?

Вероватно би ми то питање поставила моја баба Ружа. Најпре бих јој морао објашњавати шта је то интернет, а шта друштвена мрежа попут Јутјуба, па тек шта је бинџовање. Признаћете, потрајало би то. Таман и кад бих јој објаснио, у међувремену би се појавило на десетине епизода серијала У једном кадру. Тако би вероватно и моја баба постала зависник ове болести новог доба. И баба Ружа би бинџовала, сигурно.

На сву срећу, ви знате доста тога о интернету и Јутјубу, па ћу вам причати о самој заврзлами, односно мини веб серији У једном кадру. Добро је и то што епизоде серијала У једном кадру не трају дуго. Математичким језиком речено, можете одједном погледати читаву сезону нашег серијала у трајању само једне епизоде неке Нетфликс серије.

У једном кадру
Фото: Стефан Андрић

Кадар није само име нашег студија. То је и најмања јединица филма. Кадар је и све оно што камера сними од тренутка покретања до самог заустављања. Рез је место које у монтажи спаја два кадра. Дакле, у нашим епизодама нећете наићи на било какав рез. Мораћете бити кадри за само један кадар.

У једном кадру – Имају идеје, али и камеру

По идејама наших Кадроваца, снимили смо доста кратких прича и потрудили се да свака од њих стане у само један кадар. Оне се баве разним темама и појавама у нашем савременом друштву. Тако ћете у првим епизодама имати прилику да видите како се људи боре за своју шуму, девојку која има посебну муку са својим момком, или шта се може десити у мраку једног биоскопа.

Код нас у студију машта буја и многе нам се добронамерне идеје мотају по глави. Верујем да ћемо снимити доста епизода и да нас чека пуно сезона. Ипак, неоптерећени притисцима продуцената и огромним буџетима, снимаћемо док нас држи добра воља. Ништа назор. За сада, успели смо да прву сезону потпуно заокружимо са 9 мини епизода.

Уживајте у нашем малом, али забавном и поучном серијалу У једном кадру. Уколико и ви имате идеју, или жељу да снимите своју епизоду – добродошли. Биће нам драго да нам се придружите и осетите радост игре.

Ексклузивно, на нашем новом порталу, објављујемо све епизоде прве сезоне. Очекујемо ваше критике, коментаре, предлоге…

Филмски, ТВ и веб редитељ. Оснивач ПАРАДОКС групе. Ради, ствара и самим тим живи у Србији. Ожењен Јованом, са којом има сина Михаила.

ВАЉЕВСКИ ФИЛМСКИ СУСРЕТИ „ОВДЕ И САДА“
Тотал

ВАЉЕВСКИ ФИЛМСКИ СУСРЕТИ „ОВДЕ И САДА“

Ваљевски филмски сусрети су и овог децембра заказали дружење. Осму годину за редом, сусрешће се филмски уметници, педагози, млади аутори и исконски љубитељи седме уметности.

Zastava Srbije
Ракурс

УПС! УМЕТНОСТ, ПОЛИТИКА, СПОРТ…

УПС! Нова епизода ПОДКАСТ[24] на Кадар 24 Јутјуб каналу. Већ знате, премијерно сваког понедељка у 11:30 сати. Пратите нас и кликните на звонце. Следе узбудљиве приче.

Још неке приче...

Детаљ

Драги посетиоче, уколико немаш времена за читање дугих текстова, на правом си месту. Схватићеш да је највећи успех човека победа над самим собом. Хвала...

Тотал

Родитељство је дар од Бога. Огромно бреме, које каткад изгледа као највећи планински масив. „Мало дете – мала брига, велико дете – велика брига.“,...

Ракурс

Глума, музика, плес, фотографија… толико појмова и сви се могу дефинисати једном речју – уметношћу.

Ракурс

Многи људи имају погрешну идеју о уметности, мислећи да је то само одраз лепоте. Наравно, може да буде, али уметност је начн да се...